A kasesoßemilch receptje
Kedves olvasóink! Ezeket a dolgokat azért csináljuk meg, hogy nektek ne kelljen, itt „szakértett”:) cukrász és szakács tanulókról van szó. Ezért kérlek titeket, semmiképpen se próbáljátok ki otthon!
Ne!!! Tényleg ne…
Köszöntöm a főzés szerelmeseit, ma egy igazán finom, német levest fogunk elkészíteni. Vegyünk 25 dkg lisztet, öntsük be egy edénybe aztán tegyünk hozzá 7 tojást, sót és cukrot majd vízzel és tejeskávéval hígítsuk fel. Majd amikor ez jó lotyogós lett, kolbászt és sült halat tegyünk hozzá. Tegyünk bele boltból vett, egy szelet csoki tortát, de a sült krumplit és az üveg pohárt se felejtsük el beletenni. Készítsük el a habarást és főzzük fel ezeket bő vízben. Apróra szeletelt vöröshagymát és jó minőségű kanásbort. Fűszereket se felejtsük ki: chili, bors, és Brazíliából importált vöröspaprikát. Majd még a titkos alapanyagokat adjuk hozzá a tejet és a sajtszószt. Főzzük fel, mélytányérba tálaljuk. Ha még ezek után se fogta el önöket a hányinger: Jobb étvágyat!
A Rosenrot torta receptje
Kedves olvasóink! Ezeket a dolgokat azért csináljuk meg, hogy nektek ne kelljen, itt „szakértett”:) cukrász és szakács tanulókról van szó. Ezért kérlek titeket, semmiképpen se próbáljátok ki otthon!
Ne!!! Tényleg ne…
Köszöntöm a sütés-főzés szerelmeseit, ma egy igazán finom német tortát fogunk elkészíteni. Vegyünk 10 db tojást, válasszuk szét külön tojásfehérjére és sárgájára. Ezután a tojás fehérjét amennyit gondolunk cukorral verjük kemény habbá. Majd öntsük bele egy edénybe és adjuk hozzá a tojás sárgáját és egy kis tejeskávét majd tűzhelyen melegítsük fel 110 Co-ra és kihüléssig schauma samponná verjük. Majd adjuk hozzá a 3 kg lisztet, és most gyúrjuk (vaze) össze amíg el nem válik az edény falától (úgy se fog), és ha kész ezt a „tésztát” mélyhűtőben pihentessük. Készítsük közben el a vajasrészt, valamennyi vajat egy kevés lisztel gyúrjuk össze, majd rombusszá formázzuk és ezt is betesszük a mélyhűtőbe. Pihentetjük őket és eközben pihenéskép mi is nézzük meg a Csicska angyal 345123 és 345124. Epizódját. Ha ezen is túl estünk gyúrjuk össze a tésztát és a vajasrészt egymással majd két tripla, három szimpla és 4,5 dupla hajtást végezzünk rajta. Ha még mindig elszántak, vegyenek elő három jó teljesítményű turmix gépet, és tegyük bele a három részre vágott tésztát mindegyikbe. Most jönnek az ízesítő anyagok: kakaóport, tökmagot, és őrült diót teszünk. Majd három percig turmixolunk.
Ha maradt a turmix gépből valami és a cuccunkból is tortaformába öntjük, és félgőzös kemencébe megsütjük. Ha kész kiszedjük valahogy a tortaformából, és betöltjük, szilva töltelékkel és túrótöltelékkel. A tetejét pedig csokival áthúzzuk. Ha még mindig nem vettem el az étvágyukat és nem félnek megkóstolni akkor is legyenek WC közelében. Ja jó étvágyat!!!
Igen ezeket életünk kockáztatásával is megcsináltuk, bár egyedül a Csicska angyalt nem mertük megnézni…
Folyékony kenyér receptje
Kedves olvasóink! Ezeket a dolgokat azért csináljuk meg, hogy nektek ne kelljen, itt „szakértett”:) cukrász és szakács tanulókról van szó. Ezért kérlek titeket, semmiképpen se próbáljátok ki otthon!
Ne!!! Tényleg ne…
Vegyél egy sört ba*d+!!! Nem vagyok sörgyáros olvasd el, hogyan készül majd bontsd ki és idd meg! Jó étvágyat! :)
|